• null

     Natural surface collection

bianco-perlino

Materijal: Bianco Perlino

Vrsta: Mermer

Obrada: Rigato Rock

 

Moderna i napredna tehnologija uspela je da promeni više vekovnu tradiciju obrade mermera. Sa novim tehnologijama smo u mogućnosti da Vam ponudimo totalno novi izgled mermera.

Rigato rock je tehnika koja  daje mermeru rustičan i unikatan izgled. Obrada se vrši na CNC mašinama i predstavlja početak nove generacije površinskem obrade mermera. Materijal obrađen na ovaj način jako je zanimljiv I estetski pogodan za primenu u uređenju enterijera.

Materijal: Nero Assoluto

Vrsta: Granit

Obrada: Cubato

 

Pored novih vrsta obrada mermera takođe Vam nudimo i nove vrste obrada granita, a za koje je takođe neophodna najnovija tehnologija.

Cubato se vrši na svim vrstama granita, uz napomenu da znatno veći efekat ima na materijalima uniformisane strukture.

Uz pomoć novih tehnologija i mnogobrojnih testova uspeli smo da od vrlo jednostavnih materijala napravimo veoma neobične i jedinstvene površine koji su odlični za dizajnerska rešenja kako enterijera tako i eksterijera.

nero-assoluto

Materijal: Indian Green

Vrsta: Mermer

Obrada: Canvas

 

Nežnom i jako preciznom obradom smo uspeli da površinu mermera pretvorimo u platno koje će enterijeru dati znatnu dozu topline.

Materijal obrađen Canvas tehnikom daje arhitektama mogućnost da se „igraju“ i izbegnu monoton izgled poda ili fasade kombinacijom istog materijala obrađenog na različite načine.

Materijal: Quarzite Brown

Vrsta: Kvarcit

Obrada: Juta

 

 

Obrada koja se primenjuje na mermerima, kvarcitima i peščarima.

Jako popularna za enterijere i za mešavinu sa ostalim obradama u istom ili različitom materijalu.